Wednesday, February 03, 2021

Πρωθυπουργός

 Δεν έχει συγκρουσιακή αντίληψη μπροστά σε μια μειωμένων ικανοτήτων κοινοτική διοίκηση.

Δεν συμβουλεύεται την αδελφή του (Action Aid) για να μάθει την κοινωνική και επιδημιολογική σημασία που έχει η προμήθεια εμβολίων και οι εμβολιασμοί των φτωχών χωρών και των εθνοτικών μειονοτήτων (μαύροι, μετανάστες, φαβέλες) στις ΗΠΑ, Βρετανία, τη Βραζιλία, την Ελλάδα, …ως προ τα θύματα της ίωσης και τον ευρύτερο πληθυσμό.

Προσπαθεί να λύσει άλυτες εξισώσεις: σχολάρχες, λειτουργία των σχολείων, άνοιγμα της αγοράς και αύξηση της κινητικότητας, οικονομία και ασφάλεια, ανθρώπινα δικαιώματα και αστυνομική αυθαιρεσία,

Η ιδεολογική του αγκύλωση δεν του επιτρέπει να δεχτεί την άποψη: ενίσχυση όσων πλήττονται, ιδιαίτερα εργαζόμενους, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Φαίνεται να μην έχει συνειδητοποιήσει:
- ότι εισέπραξε πολιτικά ψήφους αποτροπής και αποστροφής.
- ασθενούν ή πεθαίνουν περισσότεροι, φτωχοί άνθρωποι, ευπαθείς, απροστάτευτοι, τρόφιμοι των οίκων ευγηρίας, μετακινούμενοι με τα μμμ.
- πόσο λάθος έκανε που δεν υποστήριξε την αρχική του άποψη για τις πατέντες των εμβολίων έστω και με εξαγορά και την προμήθεια των εμβολίων από πολλαπλές πηγές.
- ότι μεγάλος αριθμός αυτοθεραπεύεται στο σπίτι, ίσως και χωρίς ιατρική αξιολόγηση και το «συμβουλέψου το γιατρό σου» δεν έχει νόημα γιατί δεν υπάρχει ένας τέτοιος γιατρός να απευθυνθεί γιατί δεν υπάρχουν πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας.


Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home