Wednesday, March 03, 2021

Η ανοσία της αγέλης ως πολιτική και επιστημονική επιλογή

- με αυτοπεριορισμό, αυτοπροστασία και αυτοθεραπεία χωρίς ιατρική αξιολόγηση, χωρίς φροντίδα ή περίθαλψη στο σπίτι και χωρίς κρεβάτια κονβιτ η μεθ στα νοσοκομεία.

Ίσως γι΄ αυτό και ο καθηγητής Δημόπουλος έγραψε για εξ΄ αποστάσεων παρακολούθηση ασθενών ή τηλεϊατρική.

- για αύξηση της ανοσίας με φυσικό τρόπο δηλ. με αύξηση φορέων, ασθενών ή αποθεραπευμένων,

- λόγω κατάρρευσης των ιατρικών υπηρεσιών, των εμβολιασμών και με ευθύνη της ΕΕ, των ιχνηλατήσεων, των εκάστοτε παλινωδιών, αντιφάσεων και λαθών διαχείρισης της κρίσης (μάσκες, εκκλησία και τελετές, κακή εκτίμηση της σοβαρότητας της ασθένειας, άνοιγμα κλείσιμο σχολείων και αγοράς, καλλιέργεια κλίματος υπεραισιοδοξίας για τα εμβόλια και την ασθένεια, την εμμονή τους άρνησης για τα εμβόλια των τρίτων χωρών και επίταξης ιδιωτικών νοσηλευτηρίων και γιατρών),

- γιατί στο δίλλημα υγεία ή οικονομία επέλεξαν το δεύτερο και κατ΄ απαίτηση των κάθε είδους επιτηδευματιών χωρίς να αποφύγουν την οικ. τραγωδία.

Και όμως υπήρχαν χώρες που τα κατάφεραν και διαχειρίστηκαν καλύτερα το δεύτερο (Ισπανία, Ιταλία) και το πρώτο κύμα (Ταιβάν, Ν. Ζηλανδία, Σιγκαπούρη, Αυστραλία. Κορέα, Κίνα) και επιστήμονες που είχαν προβλέψει την παρούσα κατάσταση και εξέλιξη.

Το μόνο που μας μένει η τύχη, δυστυχώς.

Και δεν παραιτείται και κανένας γιατί νομίζουν ότι καλά τα κάνουν.



-

-

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home