Sunday, November 07, 2021

Ν.Δ.: πως αποσβένεται το πολιτικό κεφάλαιο

 Όταν στα θέματα της πανδημίας, παρά την αποτυχία τους, καθυστερούν να πάρουν μέτρα για να μην οχλήσουν επιχειρηματικά συμφέρονται, υποσκελίζεται από αποφάσεις της εκκλησίας, γίνονται ακατανόητες δηλώσεις, τελευταίο μίλι, πανδημία αντιεμβολιαστών, πρόγραμμα ελευθερία, δεν προχωρούν στο υποχρεωτικό εμβολιασμό λόγω πολιτικού κόστους.

- από την ακατανόητη πολιτική αντιπαράθεση σε θέματα εμβολιασμών και πανδημίας, παρά το ότι όλες οι πολιτικές δυνάμεις συμφωνούν σε ένα γρήγορο και μαζικό εμβολιασμό,

- όταν προκλητικά νομοθετούν εν μέσω πανδημίας προκαλώντας μαζικές διαμαρτυρίες.

- όταν καταβαραθρώνεται το κύρος της χώρας με την ποινικοποίηση και την καταστολή της ελευθερίας της έκφρασης στα μμε και στα μκδ (τροποποίηση άρθρου 191 του ποινικού κώδικα)

- Όταν το Νοέμβριο του  2019, 170 βουλευτές Ν.Δ. και Ελληνική Λύση καταψήφισαν, Μερα25 παρών, και 120 υπερψήφισαν το υπό αναθεώρηση άρθρο 5 παρ. 2 του Συντάγματος που προέβλεπε την απαγόρευση διακρίσεων με βάση το φύλο και το σεξουαλικό προσανατολισμό.
Η Ν.Δ. καταψήφισε φοβούμενη το πολιτικό κόστος και λόγω των ισχυρών δεσμών της με την Εκκλησία, στερώντας συνειδητά δικαιώματα και βάζοντας συνταγματικά εμπόδια στην ικανοποίησή τους (γάμος ομόφυλων κ. ά.)

- όταν στερούν το κοινωνικό μέρισμα από τους εξαθλιωμένους που δημιούργησαν τα μνημόνια παρά το ότι τη χορήγησή του έχουν επιτρέψει οι δανειστές.

- όταν ανέχονται μια άσκοπη βία σε διαδηλωτές που έχουν συλληφθεί και έχουν περαστεί χειροπέδες και από τους 18.000 αστυνομικούς που υπηρετούν στην Αττική οι 5.000 φρουρούν πολιτικά ή άλλα πρόσωπα.

- όταν νομίζουν ότι υπερψηφίστηκαν για την κορμοστασιά τους και τις νεοφιλελεύθερες ιδέες τους και δεν πιστεύουν ότι πήραν ψήφους αποστροφής προς το ΣΥΡΙΖΑ.

Η επιστροφή τους στα έδρανα της μειοψηφίας είναι μεγάλη πολιτική τιμωρία, αν το έχουν ξεχάσει ας ρωτήσουν τον κ. Σαμαρά ή τους γείτονές τους στα κοινοβουλευτικά έδρανα συριζαίους.





Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home