Tuesday, November 02, 2021

Πανδημικό μαζικό έγκλημα με ευθύνη της Πολιτείας, της Εκκλησία και των ανεμβολίαστων

 Η Πολιτεία απέτυχε στην αντιμετώπιση της πανδημίας, με παλινωδίες, αντιφάσεις, την κατάρρευση του εμβολιαστικού προγράμματος, όχι από το τώρα αλλά από το καλοκαίρι, ιδιαίτερα στις ορεινές περιοχές και την ελληνική ύπαιθρο, με την αποστελέχωση του ΕΣΥ και τις ανύπαρκτες δομές της Π.Φ.Υ.

Εκπονεί ανεφάρμοστα προγράμματα μη δυνάμενα ελέγχων, εστίαση, μμμ, ΚΤΕΛ, τουριστικά λεωφορεία, πάρτυ, θρησκευτικές τελετές, κ.α.

Με τις ακτανόητες απόψεις για τη χρήση ή όχι της μάσκας προστασίας, χρησιμοποίηση μάσκας εκεί που επιβάλλεται και εκεί όπου χρειάζεται. Στην αρχή ειπώθηκε ψευδώς ότι δεν προστατεύουν για να εξοικονομηθούν μάσκες για το υγειονομικό προσωπικό. Μετά δηλώθηκε ότι προστατεύουν και έγινε υποχρεωτική η χρήση. Μετά έγινε ισχυρή σύσταση και υποχρεωτική για το προσωπικό (SM κ.ά.). Στη συνέχεια έγινε κάντε ότι θέλετε εκτός από τα εμπορικά κέντρα που επιβάλλεται από του καταστηματάρχες για προσωπικό και πελάτες χωρίς να είναι υποχρεωμένοι.

Η προκλητική νομοθέτηση της κυβέρνησης και οι κινητοποιήσεις χωρίς στοιχειώδη μέτρα προστασίας.

Άφησε να αναπτυχθεί το  λεγόμενο αντιεμβολιαστικό κίνημα
ακροδεξιών, εξωκοινοβουλευτικών, ρασοφόρων και συνωμοσιολογιών που αμφισβητούν τη σημασία των εμβολιασμών.

Με αντιφάσεις, εμβολιασμένοι πελάτες στην εστίαση αλλά ανεμβολίαστο προσωπικό και ελεγκτές, ανεμβολίαστοι πιστοί στους ναούς, που είναι κλειστοί χώροι με ανεμβολίαστους ιερωμένους και τις υποκριτικές και χωρίς μέτρα δηλώσεις του αρχιεπισκόπου. Από την εκκλησία ζητήθηκε να έχει τη συμβολή της στην αντιμετώπιση της πανδημίας και οι λειτουργοί της έκαναν τα αντίθετα.

Με την κατάργηση των απαγορευτικών καθ΄ υπαγόρευση επιχειρηματιών, πλοιοκτητών, αεροπορικών εταιριών, χωρίς νέα μέτρα, αλλά και από την ανεκδιήγητη  κυβερνητική στάση για τις λιτανείες, τους εκκλησιασμούς και τις παρελάσεις.

Φλερτάρει με του αντιεμβολιαστές, υπολογίζει το πολιτικό κόστος και δεν αποφασίζει υποχρεωτικούς εμβολιασμούς σε όσους έρχονται σε επαφή με πολίτες, υποχρεωτικότητα στους εμβολιασμούς δεν σημαίνει καταναγκασμό, όποιος έχει λόγο να μη το κάνει δεν θα το κάνει και με όλο το φάσμα της αντιπολίτευσης να παρατηρεί σχεδόν αδιάφορη τις εξελίξεις και να μη μπορεί να μετατρέψει την οργή και τη δυσαρέσκεια σε κοινωνική και πολιτική δράση.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home