Thursday, May 07, 2020

SUPPORT SEX WORKERS – STREET WORKERS

Παρατηρούμε μερικές καμπάνιες για στήριξη διάφορων εργασιακών ομάδων. Από όλες αυτές λείπει μια σημαντική κατηγορία: οι εργαζόμενες στο δρόμο και όχι μόνον αυτές. 

Υπάρχουν πολλές περιφρονητικές αναφορές για τα επάγγελμα των ιερόδουλων πολλές φορές ακαταλαβίστικες, ίσως και εκφράσεις αντιδραστικών ανθρώπων.

Είναι υποκριτές και αυτοί και άλλοι που στα εφηβικά τους χρόνια και αργότερα επισκέπτονταν αυτές τις σκληρά εργαζόμενες κυρίες και τα καταστήματα τους. Υπήρχαν και υπάρχουν και πολλοί που έντεχνα παροτρύνουν τα παιδιά τους για σχετικές εμπειρίες.
Τους ενοχλεί ίσως η φανερή και νόμιμη δραστηριότητα των ιερόδουλων και δεν τους ενοχλεί η πιθανότητα η κόρη, αδελφή, ή η σύζυγος να έχουν ανταλλάξει τον έρωτά τους με ένα ακριβό η ευτελές δώρο, η με μια "απόδραση" σε κάποιο Χ.Κ. η σε κάποιο νησί με κάποιο κότερο.
Όλοι αυτοί θα πρέπει να κατανοήσουν ότι και το επάγγελμα της ιερόδουλου δεν ξεφεύγει από τον κανόνα ότι " το σώμα είναι όργανο εργασίας", είναι ένα σκληρό επάγγελμα που το κάνουν σκληρότερο αδίστακτοι σαδιστές αλλά και οι επιχειρήσεις σκούπας του "ηθών".
Σήμερα στα καταστήματα των ιερόδουλων καταφεύγουν κυρίως μετανάστες γιατί οι αυτόχθονες κλείνουν ραντεβού με τα "ειδικά γραφεία" η τα "γραφεία συνοδών", που έχουν αναπτυχθεί τελευταία, αλλά και με τη διευκόλυνση μεγάλων ξενοδοχείων.
Αν καθίσει κάποιος στο Μακ. Παλ. θα παρατηρήσει να μπαίνουν και να βγαίνουν πολλά νεαρά κορίτσια.
Οι ιερόδουλες ασκούν λειτούργημα, λύνουν προβλήματα, έχουν τη συμπάθειά μας.

Χρειάζεται άμεσα η οικονομική τους στήριξη.


https://www.youtube.com/watch?v=nub9XoHNavw

http://diastaseis.blogspot.com/2011/10/blog-post.html
Αποκαλύψτε τους και κυνηγείστε τους…είναι πολλοί με αντιδραστικές και προσβλητικές συμπεριφορές.


Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home