Wednesday, February 19, 2020

Αναξιοπρεπείς, προσκυνητές και ετερόφωτοι

Τα χρόνια εκείνα κατέλαβαν θέσεις στη διοίκηση στο κόμμα και στις συνδικαλιστικές οργανώσεις για να εξυπηρετήσουν ιδιοτελείς προσωπικές τους σκοπιμότητες.

Όλους αυτούς σήμερα τους βλέπουμε περιδεείς και με συμπτώματα στέρησης της εξουσίας να περπατάνε στους δρόμους και τις πλατείες της Πόλης χωρίς να πηγαίνουν πουθενά. Για κοσμικούς λόγους πηγαίνουν και στα
cinema χωρίς να ξέρουν ποια ταινία βλέπουν.

Τα χρόνια εκείνα τους συναντούσαμε στο περιβάλλον του ΓΑΠ μαζί με κάτι μπαταρισμένους επιχειρηματίες. Το ατύχημα είναι ότι παραμένουν ακόμη παρά την αποδοκιμασία του 1,5%. Εκφράζουν και αναπαραγάγουν απόψεις
liberal και προσπαθούν να δικαιολογήσουν την παρουσία του ΔΝΤ στη Χώρα και την Ε.Ε. Υποστηριχτές ενός υποθετικού δημοψηφίσματος που τα ερωτήματά του δεν διατυπώθηκαν ποτέ.

Φανατίστηκαν υπερ της μιας ή άλλης άποψης στο ψευδεπίγραφο δημοψήφισμα του ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα παραμένουν στον προθάλαμο περιμένοντας την εντολή του «αρχηγού» να πηδήξουν μέσα.

Και κάτι τελευταίο: Δημοκρατική Παράταξη με το ΚΚΕ και τη συνολική αριστρά απέναντι δεν υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα. Ούτε στο ΕΠΟΣ της Εθνικής Αντίστασης, ούτε στον Αντιδικτατορικό Αγώνα, ούτε στα μαύρα χρόνια της δεξιάς, πριν και μετά τη δικτατορία, του θ. Καραμανλή.



Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home