Sunday, February 02, 2020

Η "ΣΥΜΜΑΧΟΣ" ΓΕΡΜΑΝΙΑ...

- Επιδιώκει με όχημα την Τουρκία να μετάσχει στη διανομή στη Συρία και στους υδρογονάνθρακες της Ανατολικής  Μεσογείου.

- Αρνείται να εφαρμόσει τις κυρώσεις κατά τη Τουρκίας που έχουν αποφασιστεί,

- Κατ΄ απαίτηση της Τουρκίας δεν δέχτηκε τη συμμετοχή εκπροσώπου  της Ελλάδος στη συνάντηση για το Λιβυκό θέμα.

- Εξανάγκασε τη Χώρα να δεχτεί την επιστροφή στην Ελλάδα 2.500 προσφύγων – μεταναστών και την εφαρμογή των μνημονίων αποκομίζοντας  τεράστια οικ. οφέλη από τον υπερδανεισμό και τα υψηλά επιτόκια.

- Έκλεισε τα σύνορά  της, δεν δέχεται πρόσφυγες και μετανάστες και μετέτρεψε την Ελλάδα σε φράκτη της ΕΕ και αποθήκη ψυχών.

- Ανέχεται ακροδεξιές παρατάξεις που απαίτησαν το κλείσιμο των συνόρων της Γερμανίας και δεξιές που θέλουν να κλείσουν και τα σύνορα της ΕΕ, τέτοιες παρατάξεις είναι το ακροδεξιό 
NPD, οι «Εναλλακτική για τη Γερμανία» - ΑfD.

- Χειραγωγεί με τους μηχανισμούς της ευρωζώνης ( και τη Ντόιτσε Μπανκ (1)) τις χώρες του νότου, μηδέ εξαιρουμένης και της Γαλλίας, εξασφαλίζοντας πλεονάσματα που είναι ελλείμματα των εκμεταλλευόμενων χωρών.

-
Έχει πλεόνασμα 8% από τις εξωτερικές της συναλλαγές αλλά δεν το επενδύει ούτε στο εσωτερικό ούτε στο εξωτερικό, το κρατά στα αποθεματικά με επιπτώσεις στην παγκόσμια οικονομία. ¨Εχει εμπορικό πλεόνασμα 26%.

- Αρνείται την αποπληρωμή του κατοχικού δανείου, των γερμανικών επανορθώσεων και την εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων που δικαιώνουν Έλληνες πολίτες, θύματα του ναζισμού.

(1) ΝΤΟΙΤΣΕ ΜΠΑΝΚ:
α) Χρηματοδότησε την κατασκευή του ΄Άουσβιτς.
'Εκλεβε τα τιμαλφή των προς εκτέλεση εβραίων, συνδεόταν με τις κατασχέσεις των περιουσιών τους και συνεργαζόταν με τις τράπεζες των κατεχόμενων χωρών, στην Ελλάδα με την ΕΤΕ.

β) έχει επιβληθεί πρόστιμο 14 δισ ευρώ από τις ΗΠΑ για ακάλυπτα δάνεια ακινήτων. Για την αποπληρωμή σχεδιάζεται η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας. Ενδεχόμενη κατάρρευση της θα έχει ως αποτέλεσμα την κατάρρευση ολόκληρης της Γερμανίας.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home