Wednesday, March 14, 2018

Ο κ. Μητσοτάκης

Δέσμιος από αυτούς που τον στήριξαν , τους ακροδεξιούς και απέναντι στους εμπλεκόμενους στο θέμα NOVARTIS, δίνοντας λανθασμένα κάλυψη, οδηγείται σε αδιέξοδα.

Διαγράφει την κ. Παπακώστα και τον κ. Αντώναρο και δεν κάνει το ίδιο για τον κ. Μιχελάκη (καταδικασθείς πρόσφατα).

Από τη μια ομιλεί για σκάνδαλο (συνεδρίαση κοινοβουλευτικής ομάδας) και από την άλλη για σκευωρία. Αγνοεί ίσως και δεν αξιολογεί το γεγονός ότι για κάθε "εμπλεκόμενο"  πρέπει να αποδειχθεί η αθωότητά του.

Αγνοεί ότι τη σκανδαλολογία για την κάλυψη πολιτικών προβλημάτων εφάρμοσε πρώτο ο θ. Κ. Μητσοτάκης με την παραπομπή του ΑΓΠ στο ειδικό δικαστήριο.

Δεν μπόρεσε να μετατρέψει σε εκλογική ωφέλεια την αποφόρτιση των  δικών του μνημονιακών ευθυνών και της παράταξης του μετά την ψήφιση του τρίτου μνημονίου από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Αγνοεί πόσους υπαλλήλους οδήγησε στην περιπέτεια με το νεολογισμό «ανάρμοστη συμπεριφορά» που έστρεψε τους πολίτες κατά της διοίκησης άλλοτε σκόπιμα για να εξυπηρετηθούν αθέμιτες απαιτήσεις πολιτών και  άλλοτε γιατί  δεν υπήρξε καμιά σαφής ερμηνεία και ποιους σκοπούς ήθελε να εξυπηρετήσει.

Στρουθοκαμηλίζει  όταν δε αποκαλύπτει στελέχη της παράταξής του με υπόγειες συνομιλίες με κυβερνητικά στελέχη.
Δεν παίρνει θέση για την περικοπή μισθών και συντάξεων και την αποστασιοποίηση της παράταξής του από την υποσχεσιολογία, ρουσφετολογία και σκανδαλολογία γιατί αυτό το νοσηρό πολιτικό κλίμα που κυριαρχεί στη Χώρα θα συνεχιστεί και μετά την κατάρρευση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για να εξυπηρετήσει ανάλογους σκοπούς της κυβέρνησης που θα ακολουθήσει.

Τέλος γιατί επιδιώκει την υπερψήφισή του αφού δεν σκοπεύει να αλλάξει τίποτα?

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home