Monday, February 05, 2024

Επικαιρότητα…

Στις 14/2 κατατίθεται το νομοσχέδιο για την επέκταση του πολιτικού γάμου και στα ομόφυλα ζευγάρια. Η μεγαλύτερη πολιτική και κοινωνική μεταρρύθμιση των τελευταίων χρόνων.

Η ΕΕ χρηματοδοτεί με 50 δισ. ευρώ, κατ΄ εντολή των ΗΠΑ που οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν μπλοκάρει τη δική του χρηματοδότηση. 50 δισ. είναι και ο προϋπολογισμός της ΚΑΠ. Έτσι εξηγείται γιατί οι ευρωπαίοι αγρότες βρίσκονται στο δρόμο.

Ο κ. Γεωργιάδης μετακινήθηκε για να εφαρμόσει τους ανενεργούς νόμους που προβλέπουν απογευματινά χειρουργεία, χρήση των υποδομών του Δημοσίου για να χειρουργούν ιδιώτες γιατροί και με τη δικαιολογία να περιοριστούν οι λίστες στα χειρουργεία και στα ΤΕΠ και χωρίς να αναφέρεται με ποιο προσωπικό θα γίνουν όλα αυτά όταν όλα τα νοσοκομεία υπολειτουργούν λόγω αποστελέχωσης και υποστελέχωσης.

Η Λιβύη βρίσκεται υπό την επιρροή της Ρωσίας, όπως και τα κατεχόμενα της Κύπρου μέσω της Τουρκίας που σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν εξελίξεις με τη υφιστάμενη εξωτερική πολιτική.

Είναι λάθος το αίτημα για σταμάτημα της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για το έγκλημα των Τεμπών γιατί και κάποια στοιχεία προκύπτουν, χρήσιμα στις δικαστικές αρχές αλλά και γιατί κρατάει το θέμα στην επικαιρότητα.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home