Sunday, September 11, 2022

Τι δεν είπε ο Πρωθυπουργός

Από τη καταβόθρα του κ. Κατρούγκαλου φαίνεται να πηγαίνει στη δική του καταβόθρα ή αναμενόμενη αύξηση της Εθνικής Σύνταξης. Δεν του είπαν ότι είναι παράνομο? Δημιουργεί νέες πελατείες στα δικηγορικά γραφεία?

Οι συντάξεις θα αυξηθούν κατά 6%, o πληθωρισμός είναι 11%. Με τη διαφορά τι πρόκειται να γίνει?

Οι βιομήχανοι τροφίμων και ειδών sm μετακυλούν τα κόστη του στην κατανάλωση, οι αυξήσεις είναι πέραν από κάθε φαντασία, απαιτούν ενισχύσεις. Η ακρίβεια δεν είναι μόνο στην ενέργεια. Η ακρίβεια μάλλον πέρασε στα ψιλά.

Ο Πούτιν, είπε, γυρίζει τη στρόφιγγα του ρωσικού Φ.Α. για να δημιουργήσει κοινωνική δυσαρέσκεια και αποσταθεροποίηση κυβερνήσεων στην ΕΕ. Δεν είπε ότι παράλληλα κλείνουν ή μετεγκαθίστανται σε χώρες με προσιτή τιμή ενέργειας μεγάλες επιχειρήσεις

Δεν αναφέρθηκε στην απεμπλοκή της Χώρας από τις πολεμικές επιχειρήσεις, στην αποκατάσταση διακρατικών σχέσεων με «φίλες» χώρες, Ρωσία, Περσία.

Για την εξαίρεση της προστασίας της Κύπρου από τις συμφωνίες με τη Γαλλία (> 10δισ. ευρώ) και τις ΗΠΑ (>35 δισ. δολάρια.

Πως θα ζητήσουν άσυλο αυτοί που πνίγονται στο Αιγαίο ή στον Έβρο και δεν μπορούν να φτάσουν στις αρμόδιες υπηρεσίες και να υποβάλουν το νόμιμο αίτημά τους?

Πως δεν είναι κατανοητό? η Τουρκία δεν απειλεί την κυριαρχία της Χώρας μας, τουλάχιστον στις μέρες μας, διεκδικεί και πετυχαίνει πολλές "γκρίζες " περιοχές στο Αιγαίο.


Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home