Monday, February 28, 2022

Τι δεν καταλαβαίνει? ή δεν καταλαβαίνει?

Η Χώρα έπρεπε να αρκεστεί στην ανθρωπιστική βοήθεια και χωρίς βιασύνη.

Αν χρειαστεί μόνη θα αντιμετωπίσει τις οποιεσδήποτε δυσκολίες. Αλλά να μη δημιουργεί και νέους εχθρούς.

Δεν είναι σύμμαχες οι τουρκόφιλες χώρες Γερμανία και ΗΠΑ, ούτε και το Ισραήλ ιδιαίτερα μετά την μονομερείς συνομιλίες με τον προσδιορισμό  οικονομικής ζώνης με το Λίβανο αγνοώντας την Κύπρο και την Ελλάδα και τι μυστικές συνομιλίες με την Τουρκία. Ας σημειωθεί ότι ΗΠΑ και Ισραήλ δεν έχουν υπογράψει τη συμφωνία για το δίκαιο της θάλασσας και επομένως δεν μπορούμε να περιμένουμε βοήθεια. Οι δηλώσεις δεν είναι διπλωματία και οι επιστολές δεν είναι διπλωματικά έγγραφα.

Δεν μπορεί να προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες και να δεσμεύει μια ολόκληρη Χώρα ιδιαίτερα τώρα που υπάρχει δυσαρμονία εκλογικού σώματος και κυβερνητικής πλειοψηφίας, διαφωνίες στην κυβέρνηση και τη ΝΔ

Η αποστολή πολεμικού υλικού, ιδιαίτερα σε εμπόλεμες περιοχές, Ουκρανία Σ. Αραβία, την καθιστά στόχο.

Την πολεμική βοήθεια που θα φτάσει, αν φτάσει στην Ουκρανία, θα την διαχειριστουν ακροδεξιές, χιτλερικές και εγκληματικές οργανώσεις που έχουν ενταχθεί στον Κ. Σ.

Είναι κατανοητό ότι η ουδετερότητα ή φιλειρηνική στάση δεν είναι εύκολη υπόθεση, θα μπορούσε όμως να υπάρχει μια τάση προς τα εκεί, διερμηνεύοντας και τα φιλειρηνικά αισθήματα του Ελληνικού Λαού.

Η ψυχική ενότητα του ελληνικού λαού δεν επιτυγχάνεται με ψέματα, άστοχες και διχαστικές ενέργειες.

Η κατάρρευση εξαγωγών οπωροκηπευτικών και όχι μόνον, η επάρκεια σιτηρών, η εξασφάλιση ενέργειας, η ακρίβεια και η προστασία των ομογενών είναι θέματα προτεραιότητας



 

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home