Saturday, August 14, 2021

Γιατί φαίνεται να μειώνεται, αν μειώνεται, η αποτελεσματικότητα των εμβολίων?

Γιατί υπάρχει μεγάλο ποσοστό αρνητών και η πολιτεία αντί να παίρνει μετρά προστασίας της υγείας τους διχάζει και σχεδιάζει μέτρα «τιμωρίας» τους.


Γιατί αφήνει να εκδηλωθεί ένα κίνημα ακροδεξιών, ρασοφόρων και συνωμοσιολόγων που αμφισβητούν τη σημασία των εμβολιασμών.

Γιατί υπάρχουν ανόητοι που οργανώνουν και συμμετέχουν, παρατύπως τουλάχιστόν, σε παρτυ και εκδηλώσεις ενώ αγνοούν ότι οι εμβολιασμοί και οι τήρηση των μέτρων είναι πράξεις κοινωνικής αλληλεγγύης.

Γιατί υποχρεωτικότητα στους εμβολιασμούς δεν σημαίνει καταναγκασμό, όποιος έχει λόγο να μη το κάνει δεν θα το κάνει ότι και να προβλέπει η σχετική νομοθεσία.

Γιατί υπάρχουν πολιτικοί μικρού αναστήματος, Ευρωπαίων και Ελλήνων που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την κερδοσκοπία ορισμένων εταιριών παραγωγής εμβολίων με αποτέλεσμα να μη μπορούν να εξασφαλίσουν δόσεις οι φτωχές χώρες και ότι αυτό σημαίνει για την εμφάνιση νέων μεταλλάξεων.

Γιατί στις φτωχές χώρες δεν θα φτάσουν ποτέ.

Γιατί οι πλούσιες χώρες έχουν προαγορασει δόσεις πολλαπλάσιες του πληθυσμού τους.

Γιατί ένα δημόσιο αγαθό γίνεται αντικείμενο κερδοσκοπίας.

Γιατί οι πλούσιες χώρες έχουν κυνική συμπεριφορά δηλαδή θα δώσουν στις φτωχές χώρες ότι τους περισσεύει δηλ όπως κάποιοι δίνουν στα σκυλιά τους ότι περισσεύει ή είναι άχρηστο.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home