Thursday, April 02, 2020

Σταματήστε τέλος πάντων

- να πολιτικολογείτε, να ασπάζεστε και να προβάλλετε την πολιτική ιδεολογία πολιτικής παράταξης και να αντιμάχεστε δημόσια θέσεις πολιτικές και νομοθετημένες από το Κράτος.

- να προσπαθείτε να επηρεάζετε τις πολιτικές εξελίξεις και αποφάσεις.

- να εκμεταλλεύεστε το θρησκευτικό συναίσθημα του ελληνικού λαού και προτρέπετε σε έκνομες ενέργειες (άνοιγμα εκκλησιών, τέλεση λειτουργίας, μετάληψη).  

- να περιορίζετε την οικουμενικότητα της Ορθοδοξίας (σαν να είναι εθνική θρησκεία), να παραμελείτε το κοινωνικό και πνευματικό σας έργο και στα οποία πρέπει να περιοριστείτε.

- να προτείνετε αξίες του παρελθόντος (προγαμιαίες σχέσεις, επαγγελματική δραστηριότητα γυναικών, μοναστικός βίος κλπ) και αντιπαραβάλλεστε στα επιτεύγματα της Επιστήμης (βιοτεχνολογία, ιατρική). Μετατρέψατε το χριστιανισμό , συνέχεια άλλων, «σε ανέραστη θρησκεία όπου μόνο ανέραστοι άνθρωποι μπορούν να συμμετέχουν». Πετύχατε να «αποκλείσετε τους εραστές της ομορφιάς, του ωραίου, της επαναστικότητας και του πάθους, τους νέους, από το χριστιανισμό». (Περισσότερα ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ – ΚΟΡΦΗ).

Δεν είστε εκπρόσωποι ούτε του Θεού ούτε του Ελληνικού Λαού. Ο κάθε άνθρωπος διαμορφώνει την μυστική, εσωτερική, προσωπική του σχέση με το Θεό άλλωστε μεταξύ Θεού και ανθρώπων δεν υπάρχει μεσολαβητής, δεν παρεμβαίνει κανένας και δεν έχει εξουσιοδοτηθεί κανένας να τον εκπροσωπεί. Είναι ανθρώπινο δικαίωμα η ελευθερία της συνείδησης και νομική υποχρέωση η ισότιμη μεταχείριση όλων των ανθρώπων. Δεν έχετε δικαίωμα να διχάζετε (Έλληνες και ξένοι – ομόδοξοι και ετερόδοξοι).

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home