ΜΗΛΑ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ – DELICIUS ΠΙΛΑΦΑ
Κεντράδι του 20ου αιώνα έφτασε στην Αρκαδία με τον επαναπατρισμό του Ελληνοαμερικανού Ηλία Πιλαφά.
Εγκλιματίστηκε γρήγορα και αναπτύχθηκε αρμονικά στο οροπέδιο της Τρίπολης.
Ξεχωρίζουν για την υπόξινη γεύση τους και το ιδιαίτερο αρωμά τους.
Έχουν κοκκινοπράσινο χρώμα.
Είναι Προϊόν Γεωγραφικής Ένδειξης και Προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης.
Η συγκομιδή τους αρχίζει τον Οκτώβριο, διατηρούνται στα ψυγεία και είναι διαθέσιμα αρκετούς μήνες μετά τη συλλογή τους.
Eίναι προσιτής τιμής.
Labels: ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ
0 Comments:
Post a Comment
Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home