Saturday, October 21, 2023

κ.κ. Δούκας και Κουρέτας…ας κρατήσουμε «μικρό καλάθι»

Προσωπικότητες μικρών προσδοκιών, απολίτικοι, χωρίς κοινωνική παρουσία και δράση.

Το μήνυμα της εκλογής τους είναι η πολιτική ενότητα στη βάση και η ανατροπή συντηρητικών πολιτικών.

Θα χάσουν χρόνο για ενημέρωση, δεν γνωρίζουν τα θέματα και δεν έχουν περιθώρια καθυστερήσεων.

Ο κ. Κουρέτας σε 100 ημέρες από την εκλογή του πρέπει να έχει σχεδιάσει τη στέγαση χιλ. αστέγων πλημμυροπαθών, την αποζημίωση τους στο ακέραιο, να σχεδιαστεί και να δρομολογηθεί η αποκατάσταση  των κατεστραμμένων υποδομών και όχι να εμβαθυνθεί ο Πηνειός, αλλά να γίνουν άλλοι "δύο πηνειοί " που να απορρέουν στη θάλασσα και τέλος να επανέλθει στην περιοχή η παραγωγική δραστηριότητα.

Στο κ. Δούκα είπαν και το είπε ότι μπορεί να μειώσει τη θερμοκρασία στην Αθήνα κατά 5 βαθμούς κελσίου. Η αλήθεια είναι, ότι ανάμεσα σε μια χωμάτινη έκταση και σε μια στρωμένη με τσιμέντο ή άσφαλτο  μπορεί να παρατηρηθεί διαφορά μέχρι και 9 βαθμούς κελσίου. Ας καλέσει την καθηγήτρια κ. Χρονοπούλου και καθηγήτρια του γράφοντος, για να ενημερωθεί, δεν είναι μειωτικό αν δεν ξέρει. Αλλά το ερώτημα είναι που θα βρεθεί χωμάτινη έκταση. Και επειδή δεν υπάρχει χωμάτινη έκταση θα πρέπει να βρει άλλους τρόπους, δενδροστοιχίες, προστασία ελευθέρων χώρων και χώρων πρασίνου, καταβρεκτήρες? κ.α. και όχι όπως ο προκάτοχος που ήθελε να τσιμεντώσει το Πάρκο Δρακοπούλου και μάλιστα με τα ΜΑΤ, ήθελε να παραδώσει το Λόφο του Στρέφη στα ιδιωτικά συμφέροντα και άφησε καγκελόφρακτο μεγάλο οικόπεδο στο κέντρο της Αθήνας ύστερα από κατεδάφιση και μετά διερωτώνται γιατί έχασε.

Καλή επιτυχία λοιπόν και μπορεί να τους ψήφισαν οι ψηφοφόροι των περιφερειών τους αλλά την εκλογή τους ήθελε μεγαλύτερος αριθμός πανελλαδικά και για τούτο η κριτική του έργου τους ξεπερνά τις περιφέρειές τους.



Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home