Tuesday, August 08, 2023

Δεν υπερψηφίστηκαν, απλά κατέρρευσε ο αντίπαλος, δεν πήραν λευκή επιταγή, δεν κάνουν τίποτα, προς τι η αλαζονεία και ο αυταρχισμός?

Η ακρίβεια τροφίμων και καυσίμων εξελίσσεται ανεξέλεγκτα.

Αδυνατούν να χειριστούν κρίσεις, δεν σταμάτησαν και δεν έσβησαν καμιά πυρκαγιά, οι πυρκαγιές σταμάτησαν στη θάλασσα  αφού έκαψαν ότι ήταν να καεί.

Το αίσθημα ασφάλειας στον πολίτη δεν εμπεδώθηκε, θρηνούνται θύματα από τον υπόκοσμο, τους χούλιγκαν και τους αυθαίρετους πυροβολισμούς , η παραβατικότητα  δεν ελέγχεται, (από τους 18.000 αστυνομικούς που υπηρετούν στο λεκανοπέδιο Αττικής οι 5.000 φρουρούν «υψηλά ιστάμενα?» πρόσωπα).

Πολίτες ξεσηκώνονται και διαμαρτύρονται για την κατάληψη δημόσιων χώρων, παραλιών και πλατειών.

Ο κοινοβουλευτισμός μετατρέπεται σε σκαλοπάτι για να ανέβουν ναζιστικά κόμματα και γραφικοί πολιτικοί. Για ενδεχόμενο «δελφινάριο» μίλησε έμπειρος κοινοβουλευτικός. Κυριαρχεί η αναξιοπρέπεια, η κ. Δημαδάμα, που μεταπήδησε από το κινάλ στη νδ, μας έκανε μαθήματα πως θα εκλεγούμε βουλευτές από το πουθενά. Το πολιτικό σύστημα βρίσκεται, αν δε τα έχει ξεπεράσει, στα όρια του. Η ψήφος μας έχει απαξιωθεί, δεν επηρεάζει τις μετεκλογικές εξελίξεις. Κανένας δεν μιλάει και δεν γράφει για το σταμάτημα του πολέμου.


  


Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home