Sunday, May 14, 2023

Ο κ. Ανδρουλάκης

- Έχει βελτιωθεί επικοινωνιακά αλλά είναι πλέον πολύ αργά. Χάθηκε πολύτιμος προεκλογικός χρόνος με τις υποκλοπές και την αποκατάσταση του τραυματισμού του.

- Είναι σε θετική κατεύθυνση οι θέσεις του για την κοινωνική κατοικία, την υποστήριξη του ΕΣΥ, του ΑΣΕΠ και του όποιου ΕΚΑΣ, η κατάργηση της προσωπικής διαφοράς και η ισότιμη αντιμετώπιση όλων των συνταξιούχων. Αφήνει όμως τον ψηφοφόρο να ερμηνεύσει τις απόψεις του για τα δημόσια αγαθά, νερό – ηλεκτρισμός, τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, το προσφυγικό, την επιστημονική μετανάστευση,…

- Παρά τη σαπίλα που έχει να αντιμετωπίσει από εκείνους που συνεργάστηκαν με τη δεξιά και θέλουν να παίξουν τώρα ρόλο, εκείνους που πατάνε σε δύο βάρκες, της ΝΔ ή του Σ και τους γυρολόγους καραγκιόζηδες, έχει ευνοϊκά δημοσκοπικά αποτελέσματα στην περιφέρεια αλλά υστερεί στην Αττική. Θυμάμαι τους σαμαροβενιζέλους, που είχαν θέσεις ευθύνης εκείνη την εποχή στο Υπ Γε. και όχι μόνον, που πέρασαν μαζικά στη ΝΔ.

  Ακραίο λάθος η όποια συζήτηση περί συνεργασιών. Δεν θα χρειαστεί να γίνει μπαλαντέρ. Η Χώρα θα πάει σε δεύτερες εκλογές με το πρώτο κόμμα να παίρνει το πριν των 50 εδρών, οι υπόλοιποι θα βρεθούν, το ξέρουν καλά το παιχνίδι οι δύο πρωταγωνιστές.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home