tag:blogger.com,1999:blog-11297651.post111673842934019757..comments2023-08-14T16:54:36.503+03:00Comments on ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ SOCIAL ISSUES: ΣΑΚΧΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙΤΑΣΟΣhttp://www.blogger.com/profile/09125852048591421697noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-11297651.post-3319881860737620852008-11-04T15:21:00.000+02:002008-11-04T15:21:00.000+02:00Θεοδώση να δημοσιεύσεισεις ότι είναι χρήσιμο για τ...Θεοδώση να δημοσιεύσεισεις ότι είναι χρήσιμο για τον καταναλωτή και τουs μελισσοκόμους με αναφορά στο blog.<BR/><BR/>Γνώση έχει ο οποιοσδήποτε καταναλώνει υψηλής ποιότητας μέλι.<BR/><BR/>Γιά το Σπάρτο ίσως χρειάζεται περισσότερη έρευνα. Νομίζω ότι μέχρι σήμερα δεν έχουν γίνει πολλα πράγματα αν εξαιρέσει κανείς του "αφιερωμένους" του Ινστιτούτου Βοσκών και Λειμώνων Λάρισας (δεν είναι γνωστό αν ΤΑΣΟΣhttps://www.blogger.com/profile/09125852048591421697noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11297651.post-6574003824823128692008-11-03T20:03:00.000+02:002008-11-03T20:03:00.000+02:00Συγχαρητήρια για την αναφορά σας στο μέλι. Ζητώ τ...Συγχαρητήρια για την αναφορά σας στο μέλι. Ζητώ την άδεια σας να την δημοσιεύσω σε τοπικό τύπο για να γνωρίσει ο κοσμάκης πέντε απλά πράγματα για το μέλι που τρώει. Έφθασα σε σας μέσω του φίλου chania bee .Η ανάρτησή σας μαρτυρά πως έχετε γνώση και στενή σχέση με το μέλι. Και πάλι συγχαρητήρια. Θα μου επιτρέψεις και μια παρατήρηση. Αν μπορούσε η μέλισσα εκμεταλλευτή το νέκταρ του σπάρτου εμείς Θεοδόσης Κατσαρόςhttps://www.blogger.com/profile/08800812490179789545noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11297651.post-30294290046534606852008-11-03T14:45:00.000+02:002008-11-03T14:45:00.000+02:00Ανέστη, Γιάννη, Νίκο Μάρκο Ευχαριστώ για τα σχόλιά...Ανέστη, Γιάννη, Νίκο Μάρκο <BR/><BR/>Ευχαριστώ για τα σχόλιά σας<BR/><BR/><BR/>Γιά ένα blogger? τα σχόλια είναι τιμητικά.<BR/><BR/>Δυστυχώς όπως βλέπετε δεν υπάρχουν και πολλά. Φαίνεται ότι τους fel. bloggers δεν τουε ενδιαφέρει όυτε η ποιότητα του μελιού, ούτε τα βιολογικά προιόντα, ούτε τα περιβαλλοντικά θέματα, ούτε τα θέματα της εθνικής και παγκόσμιας ανισότητας... <BR/><BR/>Ωλενός η Ολονός ΤΑΣΟΣhttps://www.blogger.com/profile/09125852048591421697noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11297651.post-87834205094039733492008-11-03T07:12:00.000+02:002008-11-03T07:12:00.000+02:00Θα συμφωνήσω σε όλα με μόνη εξαίρεση το "Όσο για θ...Θα συμφωνήσω σε όλα με μόνη εξαίρεση το "Όσο για θεραπευτικές ιδιότητες δεν φαίνεται να έχουν επιστημονική βάση".Για ψάξτο καλύτερα.markos aliprantishttps://www.blogger.com/profile/09880163069514899330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11297651.post-12134932820187957952008-11-03T06:23:00.000+02:002008-11-03T06:23:00.000+02:00Πολύ καλή ανάρτησηΒλέπεις πως μαζεύτικαν οι μελισσ...Πολύ καλή ανάρτηση<BR/>Βλέπεις πως μαζεύτικαν οι μελισσάδες??<BR/>Σα τις μέλισσες που μυρίστικαν νέκταρ.<BR/>Και κάτι άσχετο.<BR/>Το Ολωνός είναι κορυφή του Ερύμανθου ¨η κάνω λάθος??μελονικοςhttps://www.blogger.com/profile/11085769359424535820noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11297651.post-56180241548989988532008-11-03T01:29:00.000+02:002008-11-03T01:29:00.000+02:00Μπράβω τάσο συγχαριτήρια.έκανες πολύ καλή δουλειά....Μπράβω τάσο συγχαριτήρια.<BR/>έκανες πολύ καλή δουλειά.<BR/>Συνέχισε έτσι. Θα σε διαβάζουν πολλοί που θέλουν να μάθουν, ανεξάρτητα άν είναι μελισσοκομοι ή όχι.<BR/>Κάποια στιγμή πρέπει να μάθει ο κόσμος να ξεχορίζει και να καταναλώνει αυτό το υπέροχο προϊόν που λέγεται Μέλι.<BR/>Τέλος την σιγνώμη μου που εισέβαλα απροσκλήτος επισκέπτης στον χώρο σου. Άν δεν σου αρέσει πάλι το σχόλιο μου μπορείς giannis kazanishttps://www.blogger.com/profile/03533420301423467961noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11297651.post-78556659857917854972008-11-02T23:57:00.000+02:002008-11-02T23:57:00.000+02:00Είναι πολύ καλή η αναφορά σας στο μέλι.Κάθε νέκταρ...Είναι πολύ καλή η αναφορά σας στο μέλι.Κάθε νέκταρ έχει διαφορετικό χρόνο κρυστάλωσεις,πχ΄μέλι πολύκομβου σε 5-10 μέρες.<BR/>Πάντα τέτοια.Anestis Ketsetzidishttps://www.blogger.com/profile/08754961552950156119noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11297651.post-1161806752556878642006-10-25T23:05:00.000+03:002006-10-25T23:05:00.000+03:00Ευχαριστώ γιά το σχόλιοΕυχαριστώ γιά το σχόλιοΤΑΣΟΣhttps://www.blogger.com/profile/09125852048591421697noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11297651.post-1161802267444683172006-10-25T21:51:00.000+03:002006-10-25T21:51:00.000+03:00Πολύ ενδιαφέρον. Συμπληρωματικά να πω οτι νομίζω π...Πολύ ενδιαφέρον. Συμπληρωματικά να πω οτι νομίζω πως το μέλι κρυσταλώνει με διαφορετική ταχύτητα και τρόπο ανάλογα την περιεκτικότητα του σε γύρη. Ετσι ένα μέλι που που έχει υψηλή περιεκτικότητα σε γύρη, όπως το ανθόμελο θα κρυσταλώσει 3-4 μήνες μετα τον "τρυγο" ένω ενα μέλι απο μελιτώματα κωνοφόρων όπως το ελατόμελο πιθανό να μην κρυσταλωσει ποτέ. Επειδή το κρυστάλωμα τον ανοιξιάτικων και Beekeeperhttps://www.blogger.com/profile/12062818460127454166noreply@blogger.com