Sunday, February 28, 2021

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Η κ. Γεννηματά έκανε πολλά. Πρέπει να κάνει ακόμη περισσότερα.

Απομάκρυνε ή απαξίωσε όσους-ες ευθύνονται για την εκλογική κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ. Άφησε στη μέση ηθικά υπεύθυνους για το διασυρμό εξαρτημένων γυναικών, δέχτηκε άλλους που δεν έπρεπε και ανέχθηκε, ανέχεται άλλους που έπρεπε από καιρό να πάνε σπίτι τους.

Ανανέωσε τον κεντρικό κομματικό μηχανισμό με νέα και νέα στην ηλικία στελέχη.

Έχει μια σοβαρή κοινοβουλευτική παρουσία με ρεαλιστικές απόψεις στα κρίσιμα θέματα.  

Δεν προέρχεται από στρώμα διανοουμένων, δεν προβάλει, η προβάλει μερικώς, τις σοσιαλδημοκρατικές αρχές (κράτος πρόνοιας, κοινωνικά κινήματα, χωρισμός εκκλησίας και κράτους, ανθρώπινα δικαιώματα) που πρέπει να γίνουν κυρίαρχες στα ευρύτερα κοινωνικά στρώματα.


Έχει τις μικρότερες ευθύνες για την ανίερη συνεργασία και μένει η απόδειξη στην πράξη ότι δεν είναι η δεν θα γίνει δεκανίκι κανενός.

Χρειάζονται:
- σαφείς πολιτικές θέσεις που διαρκώς να αναδεικνύουν τα ιδεολογικά όρια από την αντίπαλη – ανταγωνιστική παράταξη.

- βελτίωση της αξιοπιστίας του χώρου , απαλλαγεί από εκείνους που συνδέονται με διαφθορά, εκλογικές ήττες, απαράδεκτες συμπεριφορές και συνέχεια της ανανέωσης με νέα σε ηλικία στελέχη κατάλληλα για τις θέσεις που προορίζονται.

Δεν κτίζεται κάτι καινούργιο με ξεπλυμένα και αποσαθρωμένα υλικά, με προσωπικότητες που κατέφυγαν εκεί γιατί τους απέβαλαν οι προηγούμενοι ή δεν βρήκαν θέση αλλού.


Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home