Saturday, October 08, 2005

«ΤΟ ΡΩΜΑΪΚΟ ΛΟΥΤΡΟ» - ΣΤΑΝΙΣΛΑΒ ΣΤΡΑΤΙΕΦ και οι Unique visitors

Στην κομμουνιστική Βουλγαρία η αρχαιολογική υπηρεσία ανακάλυψε ένα Ρωμαϊκό Λουτρό ( με τη μεγάλη συμβολή βέβαια του ΚΚ !!!). Η τοπική ΚΟΒα σκέφθηκε να διορίσει ένα ναυαγοσώστη ! για να μην πνιγεί κάποιος που επισκέπτεται το Ρωμαϊκό Λουτρό.
Κάποια στιγμή ο ναυαγοσώστης από τον πύργο που παρατηρεί αντιλαμβάνεται ένα διερχόμενο. Κατεβαίνει γρήγορα και κατευθύνεται προς αυτόν. Αφού τον συναντάει το παρακινεί προ το Ρωμαϊκό Λουτρό λέγοντας του να υπογράψει στο βιβλίο συμβάντων ότι τον έσωσε από βέβαιο πνιγμό γιατί διαφορετικά θα χάσει τη δουλειά του ως μη έχων αντικείμενο εργασίας.

Τώρα τι σχέση μπορεί να έχει το «Ρωμαϊκό Λουτρό» με τους Unique visitors;
Δεν έχει άμεση σχέση αλλά έχει ανάλογη.
Bloggers με λέξεις “δολώματα” (πολιτικά πρόσωπα, πρόσωπα που απασχολούν την επικαιρότητα, sex, klp) προσελκύουν επισκέπτες που καταγράφονται.
O blogger βέβαια, δεν χάνει τη δουλειά του, επιδιώκει όμως να αυξήσει την επισκεψιμότητα για να βελτιώσει την αυτοπεποίθησή του, το επίπεδο των γνωριμιών του και των σχολίων.
Άλλοι που από σκοπιμότητα γράφουν βλέποντας ενδεχόμενη μείωση της επισκεψιμότητας, δεν προβάλουν στο βαθμό που θέλουν τα κείμενα τους (μελλοντικοί δημοσιογράφοι) η τις γνώσεις τους (σχεδιαστές σελίδων η άλλοι) και τους ανησυχεί ενδεχόμενη απομάκρυνση του σκοπού τους
Επαγγελματίες bloggers (Μιχάλης, Τάκης, Πάσχος, Στάθης,…) με μειωμένη επισκεψιμότητα δεν θα πάρουν «εύγε» του εργοδότη τους.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home