Monday, May 07, 2012

ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΥΝ/ΣΥΡIZA κ. ΤΣΙΠΡΑ

Είστε ένας έξυπνος άνθρωπος αφού καταφέρατε να εισπράξετε σε τόσο μεγάλο ποσοστό τη δυσαρέσκεια Ελλήνων ψηφοφόρων.

Όμως δεν ξεφύγατε από το λαϊκισμό και τη δημαγωγία. Αλλάξατε πολλές φορές θέση για το δημόσιο χρέος με τελευταία φορά το βράδυ των εκλογών. Μιλήσατε για κυβερνητική προοπτική ενώ γνωρίζατε πολύ καλά ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό. Προσαρμόζατε κάθε φορά το λόγο σας σε ότι απαιτούσαν οι ψηφοφόροι και σε ότι προέκυπτε από τις δημοσκοπήσεις.

Ηγείσθε ενός εκλογικού μηχανισμού – συνονθύλευμα κομμάτων και οργανώσεων χωρίς ιδεολογικό συνδετικό ιστό με διαμετρικά αντίθετες απόψεις και φιλοσοφία δηλ διαμορφώσατε μια εκλογική φούσκα, ίσως τη μεγαλύτερη των μεταπολιτευτικών χρόνων.

Αποτελέσατε το μέσον για να εκφραστεί η δυσαρέσκεια των ψηφοφόρων.
Η εκλογική δύναμη δεν συνδέεται με την ενίσχυση του λαϊκού κινήματος . Νομίζετε ότι μπορείτε να κυβερνήσετε χωρίς αλλοίωση της αριστερής φυσιογνωμίας και σαφείς θέσεις για το μεταναστευτικό και την υπερχρέωση της Χώρας.
Εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι «ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ είναι εντολή σχηματισμού αριστερής κυβέρνησης». Πόσο άσχημα αισθάνεστε σήμερα.

Δεν υπηρετείτε πλέον αρχές και αξίες της αριστεράς. Δεν εκφράζετε έναν ιδεολογικό συσχετισμό, απλώς εξυπηρετείτε αυτούς που σας στηρίζουν. Ενημερωθείτε τι γράφουν και τι λένε οι άλλες οργανώσεις της Αριστεράς.

Θα πρέπει να ξέρετε ότι πέραν από εκείνους που σας ψήφισαν έχετε και την ανοχή άλλων για να επαναφέρετε αξιοπρέπεια στην Αριστερά.

Δώστε μια εξήγηση για τους πανηγυρισμούς το βράδυ των εκλογών και τα χιλιάδες ασταύρωτα ψηφοδέλτια.

Μην ξεχνάτε:

-ότι καμιά αριστερά και καμιά σοσιαλδημοκρατία δεν μπορεί να κυβερνήσει χωρίς να ενισχύει, να αναπτύσσει, να διαχειρίζεται, να εμπνέει και να εμπνέεται από τα κοινωνικά κινήματα,
- μόνο μια χρήσιμη και κυρίαρχη αριστερά στην Ελλάδα, την ΕΕ και παγκόσμια εγγυάται ανατροπές προς το καλύτερο.
- που βρίσκονται οι σύντροφοί σας Δαμανάκη, Αλαβάνος, Κωνσταντόπουλος
- ότι στην πολιτική εύκολα ανεβαίνει κάποιος , δύσκολα όμως μπορεί να σταθεί στη νέα του θέση.

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι η αρχή της πτώσης θα είναι αμέσως μετά την κατάθεση της εντολής

Labels: